MEDIBLANC

Whitening

Pastă de dinți pentru albire

Ce face ca pasta de dinți MEDIBLANC Whitening să fie unică?
Nu doar că albește perfect dinții, elimină orice urmă de murdărie sau resturi și împrospătează respirația pe termen lung. De asemenea reprezintă un proces complex, unic și o compoziție pe care alte paste de dinți nu o au și care nu vă vor asigura sentimentul de dinți perfect curați, cum o face această pastă. Mai mult decât atât, are o acțiune ușoară asupra cavității bucale.

 • dinți perfect albi
 • curăță chiar și locurile greu accesibile
 • întărește smalțul dinților
 • elimină respirația urât mirositoare
 • oferă o prospețime de durată
 • asigură curățarea perfectă a dinților
 • îngrijește cavitatea bucală
 

Principiul de bază constă în faptul că utilizarea are loc în 3 etape.


ÎNDEPĂRTEAZĂ RAPID PLACA DENTARĂ UMEZIRE

Faza 1 - umezirea

Curățarea obișnuită a dinților variază, tocmai de aceea este important ca în scurt timp de la umezirea dinților să se perieze într-un mod în care să se formeze o spumă bogată, astfel încât distribuția substanțelor active să aibă loc asupra întregii suprafețe a dinților. Aceste substanțe active vor îndepărta resturile de alimente și placa dentară. Prin urmare, pasta de dinți MEDIBLANC Whitening, are în compoziție substanțe ce vor grăbi formarea spumei (imediat ce pasta intra în contact cu umiditatea), care va eficientiza procesul de curățare. Substanțele active au, de asemenea, capacitatea de a pătrunde în locurile greu accesibile. Compoziția unică a pastei de dinți MEDIBLANC Whitening are capacitatea de a preveni dezvoltarea microorganismelor, eliminând astfel mirosurile neplăcute ale gurii.


CURĂȚĂ ȘI PROTEJEAZĂ ÎN TOTALITATE DINȚII ȘI GINGIILE CURAT ȘI SĂNĂTOS

Faza 2 - Îngrijirea și eficiența substanțelor

Maximul de albire a dinților este oferit de către particulele de silica din componența pastei de dinți. Datorită acestor silicați dentari, abrazivitatea asupra smalțului dinților este foarte redusă, iar curățarea danturii este extrem de ușoară și eficace. Mai mult decât atât, în timpul perierii dinților fiecare particulă de silicat înlatură de două ori mai multe impurități decât greutatea sa însăși! Pentru o protecție sporită și o consolidare a smalțului dentar am introdus în componență și fosfat de calciu într-o formă micronizată, care va spori eficiența de depunere a mineralelor în dinți, astfel are loc accelerarea procesului de mineralizare. Acest proces trebuie să aibă loc în aproximativ 5 minute.


OFERĂ O AROMĂ REÎMPROSPĂTANTĂ CE DUREAZĂ EFECT DE REÎMPROSPĂTARE

Faza 3 - efectul pe termen lung de prospețime

În comparație cu pastele de dinți convenționale, pasta MEDIBLANC Whitening asigură senzația de prospețime de care vă veți bucura mult timp după curățare. Această pastă conține, incapsulat, mentol și mentă ce se eliberează treptat de-a lungul procesului de curățare și oferă o senzație de prospețime.

Pasta de dinți MEDIBLANC Whitening este foarte protectivă în ceea ce privește cavitatea bucală. Nu conține îndulcitori sintetici SLS/SLES și nici conservanți. Fără fluorură, peroxid, fără parabeni. Nu produce uscarea cavității bucale. Utilizați cu regularitate pasta de dinți MEDIBLANC Whitening pentru a obține un efect maxim de curățare, protecție și albire și veți observa diferența.Pasta de dinți profesională MEDIBLANC este:

Ce face ca pasta de îngrijire
a dinților MEDIBLANC să fie unică?

Principiul celor trei faze!

Cele trei faze principale se îmbină într-o manieră în care
oferă cavității orale curățire și protecție maximă.

 • UMEZIRE
 • CURAT ȘI SĂNĂTOS
 • EFECT DE REÎMPROSPEȚIME

Ingrediente

 • siliciu - dimensiunea particulelor este de 10 microni, abrazivitatea asupra smalțului dinților este foarte redusă, iar curățarea danturii este extrem de ușoară și eficace; ele înlătură de două ori mai multe impurități decât greutatea sa însăși
 • fosfat de calciu - crește mineralizarea dinților și protejează și întărește smalțul dinților.
 • mentol și mentă ce se eliberează treptat de-a lungul procesului de curățare și oferă o senzație de prospețime

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Malic Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium PCA

Soluții complete pentru igienă dentară MEDIBLANC

Produsele MEDIBLANC exclusiv spre cumpărare

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk