MEDIBLANC

Sensi-Relief

Pastă de dinți pentru sensibilitatea dentară

Ce face ca pasta de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief să fie unică?
Nu doar că reduce în mod semnificativ sensibilitatea dinților, dar elimină și orice urmă de murdărie sau resturi și împrospătează respirația pe termen lung. De asemenea, reprezintă un proces complex, unic și o compoziție pe care alte paste de dinți nu o au și care nu vă vor asigura sentimentul de dinți perfect curați, cum o face această pastă. Mai mult decât atât, are o acțiune ușoară asupra cavității bucale.

 • reduce sensibilitatea dinților la stimulente calde, reci sau acide/acre
 • rezolvă problemele legate de smalțul dinților, ce provoacă sensibilitate
 • regenerează și reînnoiește structura celulatră a dintelui
 • reduce și previne inflamația gingiei
 • protejează împotriva plăcii și cariei dentare
 • oferă îngrijire completă a cavității bucale
 • oferă senzație de prospețime pentru timp îndelungat
 

Principiul de bază constă în faptul că utilizarea are loc în 3 etape.


ÎNDEPĂRTEAZĂ RAPID PLACA DENTARĂ UMEZIRE

Faza 1 - umezirea

Curățarea obișnuită a dinților variază, tocmai de aceea este important ca în scurt timp de la umezirea dinților să se perieze într-un mod în care să se formeze o spumă bogată, astfel încât distribuția substanțelor active să aibă loc asupra întregii suprafețe a dinților. Aceste substanțe active vor elimina resturile de alimente și placa dentară. Prin urmare, pasta de MEDIBLANC Sensi-Relief, are în compoziție substanțe ce vor grăbi formarea spumei (imediat ce pasta intra în contact cu umiditatea), care va eficientiza procesul de curățare. Substanțele active au, de asemenea, capacitatea de a pătrunde în locurile greu accesibile. Compoziția unică a pastei de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief are capacitatea de a preveni dezvoltarea microorganismelor, eliminând astfel mirosurile neplăcute ale gurii.


CURĂȚĂ ȘI PROTEJEAZĂ ÎN TOTALITATE DINȚII ȘI GINGIILE CURAT ȘI SĂNĂTOS

Faza 2 - Îngrijirea și eficiența substanțelor

Sensibilitatea dinților este neplacută și provoacă durere. Aceasta este mai evidentă în zona gingiilor și a dinților care și-au pierdut smalțul. Pasta de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief conține Alantoină care are ca și proprietate regenerarea și cicatrizarea problemelor smalțului dintelui, probleme ce provoacă sensibilitatea dintelui. Alatonina restabilește în mod eficient structura celulară a dintelui și închide canalele nervilor ce duc la producerea durerii. Aceasta are efect anti-inflamator. Formula unică a pastei de dinți reduce sensibilitatea dinților la stimuli reci, calzi sau acri. Pasta de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief conține siliconi dentari micronizați. Datorită acestui tratament special abrazivitatea asupra smalțului dinților este foarte redusă, iar curățarea danturii este extrem de ușoară și eficace, prin urmare prezintă un grad ridicat de protecție asupra sensibilității dinților. Pentru o protecție sporită și o consolidare a smalțului dentar am introdus în componență și fosfat de calciu într-o formă micronizată, care va spori eficiența de depunere a mineralelor în dinți, astfel are loc accelerarea procesului de mineralizare. Acest proces trebuie să aibă loc în aproximativ 5 minute.


OFERĂ O AROMĂ REÎMPROSPĂTANTĂ CE DUREAZĂ EFECT DE REÎMPROSPĂTARE

Faza 3 - efectul pe termen lung de prospețime

În comparație cu pastele de dinți convenționale, pasta MEDIBLANC Sensi-Relief asigură senzația de prospețime de care vă veți bucura mult timp după curățare. Această pastă conține, incapsulat, mentol și mentă ce se eliberează treptat de-a lungul procesului de curățare și oferă un sentiment de prospețime.

Pasta de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief este foarte protectivă în ceea ce privește cavitatea bucală. Nu conține îndulcitori sintetici SLS/SLES și nici conservanți. Fără fluorură, peroxid, fără parabeni. Nu produce uscarea cavității bucale. Utilizați cu regularitate pasta de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief pentru a obține un efect maxim de curățare, protecție și albire și veți observa diferența.Pasta de dinți profesională MEDIBLANC este:

Ce face ca pasta de îngrijire
a dinților MEDIBLANC să fie unică?

Principiul celor trei faze!

Cele trei faze principale se îmbină într-o manieră în care
oferă cavității orale curățire și protecție maximă.

 • UMEZIRE
 • CURAT ȘI SĂNĂTOS
 • EFECT DE REÎMPROSPEȚIME

Ingrediente

 • alantoina - vindecă problemele dentare. Reduce sensibilitatea dinților. Previne inflamația gingiei.
 • siliciu - dimensiunea particulelor este de 10 microni, abrazivitatea asupra smalțului dinților este foarte redusă, iar curățarea danturii este extrem de ușoară și eficace; ele înlătură de două ori mai multe impurități decât greutatea sa însăși
 • fosfat de calciu - crește mineralizarea dinților și protejează și întărește smalțul dinților.
 • mentol și mentă ce se eliberează treptat de-a lungul procesului de curățare și oferă o senzație de prospețime

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium PCA

Soluții complete pentru igienă dentară MEDIBLANC

Produsele MEDIBLANC exclusiv spre cumpărare

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk