MEDIBLANC

Healthy gums

Pastă de dinți pentru albire

Ce face ca pasta de dinți MEDIBLANC Healthy Gums să fie unică?
Nu doar că poate proteja gingiile și dinții, dar previne apariția parodontitei, elimină orice urmă de murdărie sau resturi și împrospătează respirația pe termen lung. De asemenea reprezintă un proces complex, unic și o compoziție pe care alte paste de dinți nu o au și care nu vă vor asigura sentimentul de dinți perfect curați, cum o face această pastă. Mai mult decât atât, are o acțiune ușoară asupra cavității bucale.

 • protejează dinții de parodontită
 • previne inflamația și umflarea
 • tratează giingiile umflate
 • reduce sângerarea gingiilor
 • elimină respiratia urât mirositoare
 • oferă o prospețime de durată
 • îngrijește cavitatea bucală
 

Principiul de bază constă în faptul că utilizarea are loc în 3 etape.


ÎNDEPĂRTEAZĂ RAPID PLACA DENTARĂ UMEZIRE

Faza 1 - umezirea

Curățarea obișnuită a dinților variază, tocmai de aceea este important ca în scurt timp de la umezirea dinților să se perieze într-un mod în care să se formeze o spumă bogată, astfel încât distribuția substanțelor active să aibă loc asupra întregii suprafețe a dinților. Aceste substanțe active vor elimina resturile de alimente și placa dentară. Prin urmare, pasta de dinți MEDIBLANC Healthy Gums are în compoziție substanțe ce vor grăbi formarea spumei (imediat ce pasta intra în contact cu umiditatea), care va eficientiza procesul de curățare. Substanțele active au, de asemenea, capacitatea de a pătrunde în locurile greu accesibile. Compoziția unică a pastei de dinți MEDIBLANC Healthy Gums are capacitatea de a preveni dezvoltarea microorganismelor, eliminând astfel mirosurile neplăcute ale gurii.


CURĂȚĂ ȘI PROTEJEAZĂ ÎN TOTALITATE DINȚII ȘI GINGIILE CURAT ȘI SĂNĂTOS

Faza 2 - Îngrijirea și eficiența substanțelor

Bacteriile depuse pe dinți și gingii sunt cauza formării inflamațiilor dureroase ce reprezintă primul semn al parodontitei. Următorul semn este reprezentat de spațiile apărute între dinți și gingii care se măresc din ce în ce mai mult, acest lucru ducând la sângerarea și slăbirea gingiilor și mai apoi la pierderea dinților. Pentru a preveni aceste probleme, noi îți oferim pasta de dinți MEDIBLANC Healthy Gums. Substanțele sale active nu doar că previn, dar și îngrijesc dinții și gingiile care au fost afectate de parodontită. Această pastă de dinți conține o combinație unică de substanțe, precum Zinc Citrate și Zinc PCA, care întăresc țesutul din jurul dintelui. Acest lucru permite prevenirea problemelor dentare și înlătura inflamațiile gingiilor, astfel că luptă împotriva parodontitei. De asemenea, compoziția unică a MEDIBLANC Healthy Gums, are capacitatea de a preveni dezvoltarea microorganismelor, elimină mirosul neplăcut, care este de-asemenea o consecință a gingivitei. Pasta de dinți MEDIBLANC Healthy Gums, are o acțiune ușoară asupra cavității bucale. Pe lângă compoziția deja menționată, pasta de dinți mai conține și silicați. Datorită acestor silicați dentari abrazivitatea asupra smalțului dinților este foarte redusă, iar curățarea danturii este extrem de ușoară și eficace. Funcționalitatea acestor componenți constă în faptul că fiecare particulă de silicat înlatură de două ori mai multe impurități decât greutatea sa însăși! Pentru o protecție sporită și o consolidare a smalțului dentar am introdus în componență și fosfat de calciu într-o formă micronizată, care va spori eficiența de depunere a mineralelor în dinți, astfel are loc accelerarea procesului de mineralizare. Acest proces trebuie să aibă loc în aproximativ 5 minute.


OFERĂ O AROMĂ REÎMPROSPĂTANTĂ CE DUREAZĂ EFECT DE REÎMPROSPĂTARE

Faza 3 - efectul pe termen lung de prospețime

În comparație cu pastele de dinți convenționale, pasta MEDIBLANC Healthy Gums asigură senzația de prospețime de care vă veți bucura mult timp după curățare. Această pastă conține, incapsulat, mentol și mentă ce se eliberează treptat de-a lungul procesului de curățare și oferă un sentiment de prospețime.

Pasta de dinți MEDIBLANC Healthy Gums este foarte protectivă în ceea ce privește cavitatea bucală. Nu conține îndulcitori sintetici SLS/SLES și nici conservanți. Fără fluorură, peroxid, fără parabeni. Nu produce uscarea cavității bucale. Utilizați cu regularitate pasta de dinți MEDIBLANC Healthy Gums pentru a obține un efect maxim de curățare, protecție și albire și veți observa diferența.Pasta de dinți profesională MEDIBLANC este:

Ce face ca pasta de îngrijire
a dinților MEDIBLANC să fie unică?

Principiul celor trei faze!

Cele trei faze principale se îmbină într-o manieră în care
oferă cavității orale curățire și protecție maximă.

 • UMEZIRE
 • CURAT ȘI SĂNĂTOS
 • EFECT DE REÎMPROSPEȚIME

Ingrediente

 • combinația unică de substanțe Zinc Citrate și Zinc PCA are rolul de a întări țesutul din jurul dintelui. Acest lucru permite prevenirea problemelor dentare și înlătură inflamațiile gingiilor, astfel că luptă împotriva parodontitei
 • siliciu - dimensiunea particulelor este de 10 microni, abrazivitatea asupra smalțului dinților este foarte redusă, iar curățarea danturii este extrem de ușoară și eficace; ele înlătură de două ori mai multe impurități decât greutatea sa însăși
 • fosfat de calciu - crește mineralizarea dinților și protejează și întărește smalțul dinților.
 • mentol și mentă ce se eliberează treptat de-a lungul procesului de curățare și oferă o senzație de prospețime

Aqua, Hydrated silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Zinc PCA, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Zinc Citrate, Potassium Sorbate, Allantoin

Soluții complete pentru igienă dentară MEDIBLANC

Produsele MEDIBLANC exclusiv spre cumpărare

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk